Nissewaardpenning voor Ton van der Kaaij en Ric Somers

Maandagavond was een bijzondere avond voor de Huurdersvereniging Leeuw van Putten, waar wethouder Jan Willem Mijnans de Nissewaardpenningen uitreikte aan twee zeer toegewijde leden: Ton van der Kaaij en Ric Somers.

Ton van der Kaaij, al sinds 1977 actief als raadslid binnen de huurdersvereniging, ontving een Nissewaardpenning voor zijn voortdurende betrokkenheid. Zelfs na al die jaren blijft hij actief luisteren naar raadsvergaderingen en de commissie leefomgeving, waardoor hij op de hoogte blijft van alle relevante onderwerpen en kwesties.

Ric Somers, sinds 1977 penningmeester binnen de huurdersvereniging, werd eveneens geëerd met een Nissewaardpenning. Hij neemt deel aan diverse overleggen, waaronder vergaderingen met het bestuur, de raad van commissarissen, de verhuurder en de drie huurdersverenigingen. Zijn langdurige inzet werd beloond met deze welverdiende erkenning.

Foto: Foto-ok.nl


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]