Ernstig verkeersongeval N57, bestuurder overleden bijrijder zwaargewond

Op de N57, ter hoogte van de Harmsenbrug tussen Brielle en de Botlek, heeft vannacht rond 02:30 uur een tragisch verkeersongeval plaatsgevonden waarbij de hulpdiensten massaal werden ingezet. Een auto is over een beatonnenrand gelanceerd en is achter de vangrail terecht gekomen. De bestuurder overleed ter plaatse zijn bijrijder raakte zwaar gewond.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, meerdere ambulances en het traumateam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. De brandweer moest de bekneld geraakte inzittenden bevrijden door het voertuig open te knippen. Ondanks de snelle medische hulp is de 22 jarige bestuurder ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

De andere inzittende, een 20-jarige jongen eveneens uit Hoogvliet werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en verkeert in kritieke toestand. De weg is wel enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest voor het politieonderzoek. De N57 lag bezaaid met brokstukken als gevolg van het ernstige incident.

Team Verkeer voert momenteel een grondig onderzoek uit om de omstandigheden rondom het tragische ongeval te achterhalen. Het is nu ook nog onduidelijk wanneer het precies heeft plaatsgevonden. De politie vraagt of mensen die daar mogelijk iets gezien hebben of is opgevallen te bellen via 0900-8844.

Foto: JBMedia