Bedreiging met vuurwapen in restaurant Rijkeeplein Hoogvliet

Vanavond heeft er een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden in een restaurant. Dit gebeurde aan het Rijkeeplein in Hoogvliet. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse. In het restaurant zijn meerdere gasten als getuige gehoord.

De politie bevestigd dat er niet is geschoten. Volgens de woordvoerder heeft de bedreiging onderling tussen gasten plaatsgevonden. De omgeving is door de politie afgezocht. In de omgeving is geen verdachte gevonden en er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Heeft u meer informatie of was u getuige, dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844.
Foto: JBMedia Terence Hersbach


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]