Politie moet aangehouden verdachte overval Waterland laten gaan

De politie heeft de aangehouden man na de overval op de Primera op winkelcentrum Waterland moeten laten gaan. Na verhoor blijkt dat hij waarschijnlijk geen rol had bij de overval, zegt de politie. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

Donderdagmiddag werd kort na drie uur de tabakswinkel aan de Vlinderveen overvallen. De politie zoekt getuigen en camerabeelden. Na de overval op de tabakswinkel hield de politie op basis van het gegeven signalement een verdachte aan. Hij is heengezonden.

De verdachte waar de politie nog naar op zoek is, droeg tijdens de overval een blauwe trainingsbroek met een blauwe jas met capuchon en een bivakmuts. Ook was hij in het bezit van een plastic gele boodschappentas. Als u iets gezien heeft of in het bezit bent van camerabeelden, vraagt de politie om contact op te nemen met het onderzoeksteam. Dat kan via het algemene politienummer 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Beeld: Nieuws op Beeld


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]