A4ambulanceBeneluxtunnelpolitieVerkeer

Motorrijder(27) om het leven gekomen na ernstig ongeval

Een 27-jarige man uit Spijkenisse is donderdag om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeluk in de Beneluxtunnel. De tunnel was door het ongeval de hele morgen afgesloten. Het ernstige incident gebeurde in de linker tunnelbuis richting Den haag. Het traumateam werd met meerdere ambulances opgeroepen om te assisteren.

De hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Volgens de politie is de vrachtwagenchauffeur ongedeerd gebleven en is hij ook niet aangehouden. De chauffeur zou geen betrokkenheid hebben bij de oorzaak van het ongeval, zegt de politie tegen Rijnmond.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:A4

Ook interessant