Ontmoet lokale organisaties en feest mee op de Participarade

Er is veel te doen en beleven op zaterdag 26 augustus in Hoogvliet. Vanaf 12:00 uur is het evenemententerrein aan de Wierse in Hoogvliet geopend. De avond zal worden afgesloten met diverse artiesten zoals De Wannebiezz.

Tijdens het dagprogramma welke om 12:00 uur begint is er onder andere het witfestival 55+.
Dit is een gezondheidsmarkt en er kunnen vragen gesteld worden over bijvoorbeeld de smartphone of tablet. U kunt ook meer te weten komen over gezondheid, rondkomen en actief bewegen. Voor de kinderen is er ook van alles te doen en beleven. Zo staan er springkussens en kunnen kinderen een kijkje nemen in een brandweerwagen.

In de avond is er als vanouds een feestavond. Dit jaar met Django Wagner, Plaatstaal, Andrew Dean, Kornuiten & Co en De Wannebiezz.

Locatie
Wierse (Kruising Bingerden) Hoogvliet
12:00 tot 16:00 uur het dagprogramma
17:00 tot 23:00 uur het avondprogramma