Musical voor volwassenen in Centrum voor de Kunsten

Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) biedt -voor het eerst sinds 2015- weer een musicalcursus voor volwassenen.

Jarenlange ervaring met producties als Peter Pan, Belle en het Beest, West Side Story en Aïda, beloven zij een cursus waar je veel plezier aan beleeft en podiumervaring kunt opdoen.

Beginners én gevorderden zijn welkom. “We houden géén audities. We gaan gewoon lekker zingen, toneelspelen en dansen én met de groep toewerken naar een bescheiden productie in 2024. Deze cursus is goed te behappen naast het drukke leven van alledag. Lekker ontspannen op de vrijdagavond, vanaf 8 september.”

“We zetten jouw talent in. De één speelt makkelijk toneel en de ander kan goed zingen of dansen. Misschien kom je er in deze cursus pas achter waar jouw talent ligt of waar je veel plezier aan beleeft. Je krijgt van ons sowieso de kansen om je verder te ontwikkelen.”

Meedoen?
De cursus start op 8 september vanaf 20.00 uur aan de Nieuwstraat 83. Check voor meer info www.cvdks.nl/theater. Twijfel je nog? Kom dan op vrijdag 1 september eerst een gratis proefles volgen. Meer info daarover vind je te zijner tijd op www.cvdks.nl/gratislesweek.