Man doodgeschoten in woning Bovensim Hoogvliet

In Hoogvliet heeft op de Bovensim maandag op dinsdagnacht rond 3.00 uur een schietpartij plaatsgevonden waarbij een man is komen te overlijden. Het gaat om een 34-jarige man uit Rozenburg. Hulpdiensten, die pas rond 3.25 uur opgeroepen werden, hebben geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De man zou op vierde verdieping van een galerijflat neergeschoten zijn.

De politie meldt aan Rijnmond dat zij hulzen of patronen hebben gevonden in een vuilcontainer voor de flat. Onderzoek moet uitwijzen of deze met het schietincident te maken hebben. Afgelopen nacht is de politie nog een andere woning binnen gegaan. Zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek naar wat zich afgespeeld heeft en komt graag in contact met iedereen die iets weet.

Beeld: JBMedia