112brandweerrozenburg

Appartement beschadigd door brand in Rozenburg

Een appartement op de Esdoornlaan in Rozenburg is beschadigd geraakt nadat er donderdag rond 17.00 uur brand uitbrak in de keuken. De brandweer schaalde op naar grote brand toen de zwarte rook uit de woning kwam.

Er raakte zover bekend niemand gewond bij de brand, die op de derde etage plaats vond. De brandweer kon na 25 minuten het sein brand meester geven. Uiteindelijk bleek iets aan te branden op het fornuis, waarbij veel zwarte rook ontstond. Nadat duidelijk was dat de melding meeviel, is de brandweer deels ingerukt. De woning is door de brand wel beschadigd geraakt.

Bewoners in de straat reageren geschrokken en ontdaan. Voor de bewoners van het appartement wordt opvang verzorgd door de woningcorporatie.

Beeld: Nieuws op Beeld

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant