Bloemen voor overleden clubeigenaar David

Vrienden en kennissen kwamen vrijdagavond bij elkaar om stil te staan bij het overlijden van eigenaar van Vof Cardan, David van Broekhuizen. Een groep van ongeveer 60 mensen kwam bijeen en een groot aantal bloemen werd voor de gevel gelegd van het pand waar David jarenlang feesten organiseerde.

Vrienden, kennissen en oud gasten staan vrijdagavond met elkaar te praten over wat ze in het verleden met hem meegemaakt hebben. Dat waren veel goede en leuke momenten, maar ook momenten waarin ze David te hulp schoten.

Oud vrienden en medewerkers Bryan, Rudi, Sabine en Kevin wilden graag nog even bij elkaar komen om David te herdenken. Met een poster op de muur van de club met daarop David en zijn moeder, en een hoop bloemen en kaarsjes, staan ze even een moment met zijn allen stil bij het overlijden.