Bewoner lichtgewond na brand in woning Spreeuwenhoek

In een woning in de Spreeuwenhoek in Spijkenisse is zondag aan het begin van de middag een felle brand uitgebroken. In de woning zou een bank in brand hebben gestaan. Er waren buiten de woning zwarte rookwolken te zien.

De brandweer is met meerdere wagens uitgerukt om de brand te bestrijden. Zij schaalden het incident op naar middelbrand. Een bewoner was aanwezig in de woning. De man zegt tegen een reporter dat hij in slaap is gevallen met een sigaret in zijn hand. Hij is behandeld in een ambulance, maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

Aan de buitenzijde van de woning is schade te zien die ontstaan is door de brand. De brandweer meldde het incident na 25 minuten meester te zijn. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek van de brandweer zal ook onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Beeld: AS Media