112ambulancebrandweereuropoortpolitieRotterdamse Haven

Zwaargewonde na ernstig ongeluk vrachtwagen Markweg in Europoort

Bij een zeer ernstig ongeluk op de Markweg in Rotterdam-Europoort is dinsdagochtend een persoon zeer ernstig gewond geraakt. In een bocht ging het mis en reden een vrachtwagen en de bestuurder van een bestelbusje frontaal op elkaar. Zowel de vrachtwagen als de bestelbus kwamen 20 meter verder in de berm tot stilstand. Het bestelbusje met Pools kenteken zou volgens omstanders op de verkeerde weghelft hebben gereden.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de slachtoffers uit de wagens te bevrijden. De chauffeur van de bestelbus is ernstig gewond geraakt en is door de ambulancedienst met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de chauffeur van de vrachtwagen is naar het ziekenhuis gebracht.

De Markweg is vanwege het ongeluk in beide richtingen afgesloten. Omdat het om de enige toegangsweg gaat naar een aantal bedrijven ligt het verkeer en bevoorrading daarvan stil. De politie doet onderzoek om te kijken hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Beeld/bericht: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant