Code oranje verkort de Hoogvliet4daagse, maar niet de spirit: Hoogvliet viert succes met 1600 lopers

Ondanks de ingekorte route vanwege code oranje, hebben ruim 1600 lopers, inclusief begeleiders, volop genoten van de Avond4daagse in Hoogvliet. Drie dagen lang vormde het lange lint van lopers een prachtig gezicht, terwijl ze verschillende routes door Hoogvliet liepen. Op vrijdagavond vond de slotavond plaats.

Tijdens de wandeling werden de lopers verrast door de vrolijke klanken van een Brassband, die hen een muzikale boost gaf voor het laatste deel van de tocht. Het enthousiasme van de muzikanten werkte aanstekelijk en zorgde voor een extra feestelijke sfeer. Bovendien had de brandweer een verfrissende verrassing voor de vermoeide wandelaars: een “watermuur” waar ze even konden afkoelen.

Bij de finish stonden leden van de wijkraad klaar om de lopers te verwelkomen en hen hun welverdiende medaille te overhandigen. Deze blijk van erkenning en waardering zorgde voor een glimlach op het gezicht van elke deelnemer.

Hoewel de route van de Avond4daagse in Hoogvliet dit jaar ingekort moest worden vanwege de weersomstandigheden, heeft dit de pret zeker niet gedrukt. Deelnemers, jong en oud, hebben zich onverminderd ingezet en genoten van dit sportieve evenement.

De inzet van verkeersregelaars, de muzikale ondersteuning van de Brassband, alle vrijwilligers en de verfrissende watermuur van de brandweer hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Met trots kunnen alle deelnemers terugkijken op deze editie van de Avond4daagse in Hoogvliet. Ondanks de uitdagingen heeft iedereen laten zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan. Met hun doorzettingsvermogen en enthousiasme hebben ze bewezen dat de Avond4daagse in Hoogvliet een evenement is om trots op te zijn.