112ambulancebrandweerpolitiezuidland

Bestuurster schiet van de dijk en ramt een huis in Zuidland.

Een bestuurster is dinsdag aan het eind van de middag van de Molendijk in Zuidland geschoten en heeft daarbij een huis geramd. De auto raakte zwaar beschadigd, maar de bestuurster raakte wonderwel lichtgewond.

Het eenzijdige ongeval werd door de bestuurster zelf veroorzaakt, zegt de politie. Er waren geen andere partijen bij betrokken. Vermoedelijk heeft vermoeidheid een rol gespeeld bij het ongeval. Ze is gecontroleerd in de ambulance en overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

De auto raakte beschadigd, ook het huis heeft schade. Omdat mogelijk een gasleiding geraakt is, werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen. Die heeft enkele zaken veiliggesteld en de schade aan het huis gecontroleerd. Alles was stabiel. Omdat er ook een lantaarnpaal uit de grond gereden is, is de gemeente ook aanwezig om die schade af te wikkelen.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant