Voorruit auto ingetrapt aan Mosterdzaaddreef Spijkenisse

Terwijl veel mensen woensdagavond slapen lopen drie jonge mannen vanaf de Heemraadlaan naar de Mosterdzaaddreef. Als ze langs een aantal geparkeerde auto’s lopen, springt plots een van de mannen op een motorkap van een auto en trapt op de voorruit van de auto. De auto raakt daardoor zwaar beschadigd. Zelfs zijn vrienden schrikken van zijn actie, is te horen op de camerabeelden van omwonenden. De drie gaan er daarna vandoor.

De eigenaar van de auto zit met duizenden euro’s schade. Er wordt gezocht naar mensen die de heren herkennen of meer weten over de brutale actie. De politie is op de hoogte gesteld en aangifte volgt, zegt de eigenaar van de auto. Weet u wie er met deze actie te maken heeft gehad of kan er meer over vertellen? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.