Met álle kinderen op de foto: burgemeester haalt mini-Vierdaagse binnen

Donderdagavond was de laatste avond van de mini-vierdaagse 2023. De jonge lopertjes sluiten daarmee het jaarlijkse loopfestijn af. Sommigen voor de eerste keer, anderen al zeker voor de vierde keer.

Burgemeester Foort van Oosten geniet er zichtbaar van, want alle kinderen mogen met hem op de foto voor het stadhuis. De burgemeester gaat er zelfs voor zitten op de grond, in zijn pak en mét ambtsketting. Sommige kinderen leveren een tekening bij hem in.

Dit jaar mochten de lopertjes van CBS De Hoeksteen als eerst langs de burgemeester. Daarna volgenden De Maasoever en ‘t Anker. De vierdaagse wordt in Spijkenisse met name georganiseerd door ouders in samenwerking met lokale wijkverengingen. Alle deelnemers hebben een medaille gekregen.