Hennepkwekerij ontdekt na brandmelding aan Wagnerlaan

Dinsdagmiddag ontving de brandweer een melding van een gebouwbrand aan de Wagnerlaan in Spijkenisse. Ter plaatse werd een sterke plastic brandgeur waargenomen. Na onderzoek in meerdere woningen trof de brandweer in een van de kruipruimtes een volle vuilniszak aan die door onbekende oorzaak is gaan smeulen.

Bij verder onderzoek ontdekte de brandweer meerdere vuilniszakken in de kruipruimte en werden ook verdachte zaken achter de woning aangetroffen. In de kruipruimte werd uiteindelijk een grote hoeveelheid hennepplanten gevonden. De bewoner van het pand was niet thuis, de politie is momenteel op zoek naar hem.

Er raakte niemand gewond. De politie is bezig met verder onderzoek in de woning om meer informatie te verkrijgen over de hennepplantage. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: Nieuws op Beeld