112ambulancepolitierozenburg

Wéér steekpartij in Rozenburg, vrouw lichtgewond

In Rozenburg is het zaterdagavond weer mis gegaan. Een man heeft geprobeerd om in te steken op een 20-jarige vrouw. Zij wist zich af te weren, maar raakte wel lichtgewond.

Het incident speelde zich af op de Rozenstraat, slechts twee straten verder waar donderdag- op vrijdagnacht het compleet mis ging op het Raadhuisplein. Daar werd die nacht een restauranteigenaar doodgestoken voor zijn restaurant. Daarvoor was zaterdagavond nog een herdenking.

Op social media zijn veel geschrokken Rozenburgers te vinden, die voornamelijk klagen over het feit dat het weer mis gaat, zo kort na het dodelijke steekincident. De politie hield toen direct een man aan. De verdachte van het incident van zaterdagavond wordt nog gezocht door de politie.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant