EvenementenHoogvlietVideo

Overnachten voor de beste verkoopplek in Hoogvliet

Op woensdagavond, de avond vóór Koningsdag, zijn de eerste markeringen al zichtbaar in Winkelcentrum Hoogvliet. Donderdag is het Koningsdag en dan wil iedereen het beste plekje hebben om hun spullen te verkopen. Waar de een dat met krijt doet, pakken anderen het groots aan en blijven slapen.

Door: Raymond Sybesma

Voor een goede verkoopplek hebben veel Hoogvlieters wat over. Heeft de een met stoepkrijt ”bezet” geschreven, de ander reserveert zijn plek met het vastketenen van stoelen. Op een aantal plekken in het winkelcentrum ligt de verkoopwaar al klaar. De verkopers hebben veel over voor een goede plek en blijven slapen. ”Een deken en kussen is genoeg”.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Evenementen

Ook interessant