Centrum van Spijkenisse podium voor Fashion Event en eierspeurtocht

In het centrum van Spijkenisse vindt zaterdagmiddag een Fashionevent plaats en kan tegelijkertijd een eierspeurtocht gedaan worden. Het fashionevent wordt gepresenteerd door Janice, welk bekend is van project Catwalk, RTL Boulevard en tevens de presentator is van Gooise Meisjes. Hij vertelt alles over fashion. Kinderen kunnen vanaf de Jamin een eierspeurtocht doen die door het hele centrum gaat. Het event gaat om 13.00 uur van start.

Met een modeshow op het Uitplein in het hart van het winkelcentrum zorgen de ondernemers ervoor dat je er op je Paasbest uit komt te zien! Kleding, modellen, accesoires en styling worden verzorgd door de lokale winkeliers. De collectie is dus in het centrum te verkrijgen.

Eierspeurtocht voor kinderen tot 12 jaar in het centrum van Spijkenisse
Tijdens de modeshow (van 13.00 uur tot 16.00 uur) kunnen kinderen tot 12 jaar meedoen aan een Eierspeurtocht in het centrum van Spijkenisse. De start is bij Jamin, in de Stadhuispassage. Daar haal je jouw speurkaart op. Je eindigt bij Hannes Speelgoed en Kadootjes op de Voorstraat, die die dag extra korting hebben. Er zijn eieren door het hele centrum verstopt met daarop eenw oord. Die woorden vormen samen een zin. Voor de eerste 100 goede oplossingen ligt er een heerlijke chocolade Paashaas klaar.