Politie houdt verdachten aan na schietpartij Binnenban Hoogvliet

Agenten hielden zondag- op maandagnacht twee verdachten aan kort nadat er een melding was binnengekomen dat er mogelijk geschoten was op de Binnenban in Hoogvliet. Zo ver bekend is niemand gewond geraakt. Een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit nog vast en wordt gehoord, zegt de politie.

De politie ging midden in de nacht rond 1.50 uur af op de melding van een mogelijk schietincident op de parkeerplaats bij de Binnenban. “Al snel kregen zij een man in het vizier die voldeed aan het signalement,” zegt de politie. ”Hij en een 29-jarige vrouw uit Pernis met wie hij was werden aangehouden.”

De politie heeft een wapen en hulzen gevonden. Deze zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond. De vrouw werd na verhoor heengezonden. Tegen de vrouw kon geen verdenking meer gemaakt worden. De man zit nog wel vast en wordt verhoord.