Open dag Dierenopvangcentrum Spijkenisse zaterdag 1 april

Dierenopvangcentrum Spijkenisse opent op zaterdag 1 april haar deuren voor het publiek. Tijdens de open dag kan je een kijkje achter de schermen krijgen. Bij Dierenopvangcentrum Spijkenisse worden honden en katten opgevangen. Om uiteenlopende redenen komen de dieren terecht in het opvangcentrum.

Tijdens de open dag van zaterdag 1 april is iedereen welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. Kinderen mogen hun knuffel meenemen, dan kan de knuffeldierendokter deze even nakijken. Waar nodig kan een pleister geplakt worden.

Op het terrein aan de Markenburgweg 1 in Spijkenisse, staan ook diverse kraampjes. Dit zijn onder andere samenwerkingspartners. Er zal ook een loterij zijn. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de lokale ondernemers. De inkomsten van de loterij komen ten goede aan de dieren. Een springkussen en hapjes en drankjes zullen ook niet ontbreken.

Naast een aantal beroepskrachten bestaat het team voornamelijk uit vrijwilligers. Dit is niet alleen voor het Dierenopvangcentrum zo maar ook voor de dierenambulance. Tijdens de open dag is er voldoende tijd om in gesprek te komen met de vrijwilligers. Lijkt het je leuk? Vrijwilligers zijn altijd welkom.

Tijdens de open dag is het niet mogelijk om een dier te adopteren. Het proces van adopteren moet zorgvuldig gebeuren. Een afspraak maken om later terug te komen is natuurlijk mogelijk.

Open dag Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Zaterdag 1 april
10:30 tot 15:00 uur
Markenburgweg 1 in Spijkenisse