Bestuurder zwaargewond na eenzijdig ongeval Hekelingseweg

Een bestuurder is rond 4.50 uur zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Hekelingseweg in Spijkenisse. Ter hoogte van de Vredehofstraat werd een verkeerslicht geramd.

Door: Terence Hersbach

De bestuurder zou volgens omstanders nauwelijks aanspreekbaar zijn geweest en direct met spoed vervoerd zijn naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter werd niet afgewacht. De brandweer is ook ter plaatse geweest en heeft hand en spandiensten verleend. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Het verkeerslicht en de auto raakten zwaar beschadigd.

De kruising was tijdelijk vanuit de richting Groenewoud naar Noord afgesloten. Zeker een bestuurder heeft een bekeuring gehad omdat die langs de afzetting reed en daarmee gevaar veroorzaakte voor de hulpdiensten.

Beeld: JBMedia