112ambulancebrandweerzuidland

Trekpont omgeslagen in Beningerslikken, grote groep mensen komt in water

Rond 9.20 uur is in de Beningerslikken een trekpont omgeslagen zijn. Daarbij zouden rond de 25 personen in het water zijn beland, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio tegen Rijnmond. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP1 voor de coördinatie. Zeker 10 ambulances en de traumahelikopter is ingezet.

Zeker een persoon is samen met een arts van het mobiel medisch team naar het ziekenhuis overgebracht. Deze persoon zou eerst gereanimeerd zijn. Ook zijn twee anderen overgebracht naar het ziekenhuis met onderkoelingsverschijnselen.

De duikers van de brandweer hebben inmiddels hun zoekactie gestaakt. Het is niet bekend of er nog personen vermist worden. Hoe de pont kon omslaan is niet bekend.

Meer informatie volgt.

Beeld: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant