Schot gelost tijdens feest in zaaltje Industriestraat

In een zaaltje boven een sportschool is tijdens een feest zaterdag op zondagnacht een schot gelost. Er waren meerdere bezoekers op het feest toen er rond 5.00 uur met een pistool werd geschoten.

Door: Terence Hersbach

Zover bekend raakte niemand gewond bij het incident. De politie heeft in het pand een huls aangetroffen, meld een woordvoerder. Forensische Opsporing is eveneens een onderzoek gestart naar sporen. De eigenaar en de nog enkele aanwezige gasten zijn door de politie als getuigen verhoord.

Na het schot liepen meteen meerdere gasten weg. De schutter is meteen op de vlucht geslagen na het lossen van het schot. Het is niet bekend of de schutter onder de gasten van het feest aanwezig was. De politie is op zoek naar meer informatie en vraagt mensen die iets weten, te bellen naar 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: 112-Rijnmond