Music Bizz: muziektalenten en muziekindustrie komen samen

Een event waar talentvolle muziekartiesten de kans krijgen om samen te komen met de professionele muziekindustrie – zo omschrijft Music Bizz zich. Het is een nieuw event dat aankomende zondag 26 februari voor het eerst georganiseerd wordt bij De Jongens Van in Spijkenisse.

Door: Zoë van Baarle

Music Bizz is een maandelijkse seminar welke wordt georganiseerd door professionals uit de muziekindustrie. Achteraf zal er een showcase mogelijkheid zijn voor de muziektalenten, waar zij hun talenten kunnen laten zien en de mening van de professionals te horen krijgen. Aan de hand van deze feedback zullen de muziektalenten op professionele wijze begeleidt worden.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Muziekinnovatie. Deze stichting is begonnen met het organiseren van activiteiten voor talentvolle muzikanten tijdens de Covid pandemie. Uit deze insteek is de Music Bizz is ontstaan met als doel een maandelijkse herhaling.

Deze editie zullen er verschillende professionals vanuit de (pop) muziekindustrie spreken. Zo zijn Robin Pors (Venga Boys), Rangel (producer van onder andere Frenna, Ronnie Flex, Lijpe) en Danial (AT Bookings, Snelle, Lisa Lois) aanwezig.

Het seminar zal plaatsvinden op zondag 26 februari om 14:00 bij De Jongens Van op het Havenplein in Spijkenisse. Vanaf 13:30 uur is iedereen van harte welkom, met als aanvang een kopje koffie.