Jonge vrouw raakt gewond bij steekincident bij Mallebos

Nabij het Mallebos op de Rietbroekweg in Spijkenisse is een jonge vrouw lichtgewond geraakt doordat zij om nog onduidelijke reden gestoken werd. Twee daders gingen ervandoor, meldt de politie. De politie is druk bezig met onderzoek.

Door: Terence Hersbach

De jonge vrouw fietste met een vriendin over de Rietbroekweg, toen het incident plaatsvond. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft haar behandeld aan haar verwondingen. Die lijken mee te vallen. De politie is meteen in de omgeving gaan zoeken en heeft daarvoor ook de politiehelikopter ingezet. De daders zijn vermoedelijk het Mallebos ingelopen. De politie heeft daarom het Mallebos omsingeld en die grotendeels doorzocht, ook met een politiehond. Zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht.

Het bos is inmiddels weer vrijgegeven. De politie is op zoek naar de twee daders en vraagt iedereen die iets weet meteen contact op te nemen via 112.

Beeld: Martijn de Bruin / Nieuws op Beeld


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]