112brandweerpolitiespijkenisse

Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning Baarsveen

Een man heeft zondagmiddag voor consternatie gezorgd in de Baarsveen in Spijkenisse. Hij verkeerde vermoedelijk in verwarde toestand en dreigde de gaskraan open te draaien. Omliggende woningen werden ontruimd.

Door: Terence Hersbach

In de straat was een sterke gasgeur te ruiken. Steden heeft vanwege het incident de gasleiding in de straat afgesloten. De politie kwam samen met het speciale Quick Response Team van de brandweer ter plaatse. Uiteindelijk kwam ook het arrestatieteam ter plaatse, die de man uit de woning heeft gehaald. Aan het AD liet een woordvoerder van de politie weten dat de man passende zorg geboden wordt.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant