Scouting Hoogvliet: ”je leert je eigen talenten ontdekken”

Vrijdagavond was het de opening van het nieuwe scoutingseizoen in Hoogvliet. Je kan bij de scouting als je 5 jaar of ouder bent. Iedere vrijdag en zaterdag zijn er in het clubhuis aan de Rietvoornstraat 40 activiteiten.

Door: Raymond Sybesma

De activiteiten bij de scouting zijn veelzijdig te noemen. Van levend Stratego tot speurtochten. Ook spannende kampen horen bij het scout zijn. Verder helpt de scouting bij allerlei activiteiten in en rond Hoogvliet. Toen Sinterklaas Hoogvliet bezocht hebben de leden gezorgd dat de goedheiligman veilig de winkelcentra kon bezoeken. 

Vrijdagavond stond de opdracht in het teken van fotografie. Hoe maak je goede foto’s welke een verhaal vertellen? De opdracht was met een aantal foto’s een stripverhaal te maken. Er waren een aantal vaste onderdelen toegevoegd zodat het niet te makkelijk zou worden.

Bekijk hieronder de video waarin Tim Kamman en  Daniël Smit vertellen over de scouting.

Zelf ervaren?
Als je het leuk lijkt om bij de scouting te komen, mag je vier keer gratis komen kijken. Zo weet jij of het echt bij je past. Daarna betaal je een contributie van 14 euro per maand. Met het contributiegeld kunnen de activiteiten gefinancierd worden.

Op de website www.scoutinghoogvliet.nl kan je meer informatie vinden over het lid worden.

In de video hieronder vertellen Tim en Daniël over hun ervaring bij de scouting.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]