Man raakt gewond doordat hij in rug gestoken wordt

Een 35-jarige man is kort voor de jaarwisseling in een woning aan de Schoestraat in Spijkenisse in zijn rug gestoken. Kort daarop is een 58-jarige vrouw aangehouden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is 23.55 uur als buurtbewoners een hoop gegil horen. Er wordt melding gemaakt van een steekpartij. Een man wordt door de politie voor de woning verzorgd aan een flinke wond aan zijn rug. Het traumateam wordt opgeroepen, maar die hoeft niet te komen. De ambulancedienst heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.

Als de deur van de woning open gaat staat de 58-jarige vrouw in de deuropening. De politie heeft meteen stroomstootwapens op haar gericht. De vrouw moest op straat op haar knieën gaan zitten en de politie heeft haar aangehouden, waarna de vrouw is overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de woning direct doorzocht om te controleren of er nog meer mensen aanwezig zijn, maar dat is niet het geval.

De politie doet onderzoek naar wat zich afgespeeld heeft. Mensen die meer informatie hebben of iets gezien hebben, wordt gevraagd om met de politie contact op te nemen. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia