Automobilist knalt vol op wachtende auto’s op afslag Spijkenisse

Een automobilist is vrijdagmiddag met een vermoedelijk flinke snelheid op een rij wachtende auto’s voor het verkeerslicht op afslag Spijkenisse gereden. De auto duwde zich onder een Range Rover, die door de klap naar voren geduwd werd. De auto ervoor raakte eveneens flink beschadigd. Een vierde auto had lichte schade aan de achterbumper.

Door: Terence Hersbach

De automobilist van de achterste auto zat niet bekneld, maar is wel door de brandweer uit de auto geholpen. De brandweer heeft daarnaast ervoor gezorgd dat weglopende vloeistoffen uit de auto’s niet verder het wegdek op konden lopen. De automobilist is met een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance kwam ter plaatse voor controle van de andere automobilisten en inzittenden.

De Range Rover waar de bestuurder op reed is deze week de showroom uitgereden. De vraag is of de auto nog gerepareerd zal gaan worden. De inzittenden van de auto stonden verbouwereerd te kijken naar hun net nieuwe auto. De politie legt ter plaatse alles vast. Een berger is bezig met het opruimen van de autowrakken.

Beeld: JBMedia