112brandweerHoogvliet

Rookontwikkeling in complex Tijmweg

Dinsdagavond rond 21:30 uur is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt naar een brandmelding in een portiek. Op de Tijmweg in Hoogvliet was rookontwikkeling te zien in een appartementencomplex. In eerste instantie dacht men dat de oorzaak lag bij een scootmobiel, maar de oorzaak bleek later bij vuurwerk te liggen. Dat veroorzaakte zoveel rook dat het trappenhuis blauw kwam te staan. 

Een aantal bewoners waren hun appartement uitgekomen en riepen naar beneden of ze konden blijven. De politieagent welke beneden stond heeft overlegd met de brandweer. Het ontruimen van het complex was niet nodig. 

Begin november kwam de brandweer ook al ter plaatse bij dezelfde flat. Toen was er brand ontstaan in een appartement op de eerste etage.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant