Man beroofd onder bedreiging van mes in centrum Spijkenisse

In de nacht van vrijdag op zaterdag 10 december tussen 02.00-02.30 uur is een 22-jarige man uit Spijkenisse beroofd van enkele waardevolle eigendommen in de omgeving van het metrostation Spijkenisse centrum. Dit gebeurde onder bedreiging van een mes. De politie is op zoek naar de verdachte(n) en komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer kwam omstreeks 02.00 uur aan met de metro op metrostation Spijkenisse centrum. Toen hij het metrostation verliet, zag hij twee jongens staan. Eén van de jongens sprak het latere slachtoffer aan. Hij werd hierbij direct bedreigd met een mes en onder bedreiging van dat mes werd hij gedwongen om diverse goederen aan één van de berovers af te geven in de omgeving van de Marrewijklaan. Vervolgens namen de jongens de telefoon van het slachtoffer ook mee toen zij op de vlucht sloegen in de richting van de Raadhuislaan.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten. Zelf iets gezien, weet je meer of heb je (deurbel)camerabeelden? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

bericht: Politie, beeld: Archief