112centrumpolitie

Kapotte fietsverlichting leidt tot vondst vuurwapen en drugs

Een man liep donderdagavond op de Noordkade in Spijkenisse tegen de lamp omdat hij geen fietsverlichting had. Alleen bleek hij wat meer op zijn kerfstok te hebben dan alleen een kapotte fietslamp. Agenten vonden bij hem een vuurwapen en vermoedelijk drugs.

Donderdag 22 december, om 19.40 uur zagen agenten een man fietsen zonder fietsverlichting. De agenten gaven de man een stopteken. Maar de man bleef door fietsen. Na een korte achtervolging konden de agenten de man vastpakken. Bij de fouillering van de man vonden zij een vuurwapen en drugs. De 35-jarige man is aangehouden.

Beeld: politie
Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant