Brandweer haalt gewonde man van ijs Wolvenpolder

In de Wolvenpolder, achter de Maaswijk in Spijkenisse, is de brandweer zondagmiddag opgeroepen om te assisteren bij een ambulanceinzet. Een gewonde man die op het ijs lag, vermoedelijk na een val, werd met een speciale brancard naar de ambulance getild.

Op de plas is het druk met schaatsers als het op de rand van de bevroren plas mis gaat. Een man raakt gewond nadat hij vermoedelijk valt. Omdat de ambulance niet dichtbij kan komen wordt de brandweer met een duikteam en een gewone brandweerwagen gealarmeerd om te helpen. De man wordt op de brancard gehesen en maar de ambulance getild. De man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]