Botlek TV: Hoogvliets echtpaar start nu al een kerstkaartactie voor 2023

‘Niemand in deze regio een eenzame kerst in 2023’ zo moet het echtpaar Yvonne en Adrie Nieuwland uit Hoogvliet hebben gedacht toen ze op televisie een kerstkaartenactie zagen van mensen die een oproep deden om gebruikte of nieuwe onbeschreven kerstkaarten in te zamelen om deze naar eenzame ouderen te sturen om hen daarmee aandacht te geven en een hart onder de riem te steken. ‘Iedereen vindt het leuk om rond de feestdagen een handgeschreven kaartje in de brievenbus aan te treffen, en zeker mensen die hun dagen slijten zonder bezoek van kinderen of familie die ze wellicht niet hebben of geen contact mee hebben’.

Daarom doen wij via Botlek TV en andere media een oproep voor nieuwe, beschreven kaarten en overgebleven kerstpostzegels. Wij halen ze graag op bij de mensen thuis of bij een inzamelpunt welke we t.z.t willen instellen’ aldus de initiatiefnemers. Meer over hun prachtige initiatief is te zien in deze door Roel van Deursen vervaardigde video en een kerstkaarten stelende presentator Joop van der Hor. Mail naar: [email protected] , bel of whatsapp naar: 06-12479298 of stuur een PB via Facebook naar yvonnenieuwland-schulz. Delen van deze film wordt op prijs gesteld; laat de kaarten maar met tientallen tegelijk binnenstromen.