112ambulancehekelingenpolitie

Scooterbestuurder knalt vol op wandelaars en raakt zelf zwaargewond

Een scooterbestuurder is woensdag aan het eind van de middag op twee wandelaars gebotst op de Westdijk bij Hekelingen. De scooterbestuurder raakte daarbij zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de trauma-arts reed met die ambulance mee.

Zeker een van de wandelaars raakte ook gewond. Vermoedelijk werd de wandelaar 10 meter gelanceerd door de scooter. Beide wandelaars zijn met een ambulance eveneens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter inbeslag genomen voor technisch onderzoek.

Nadat het incident gebeurde zijn omstanders te hulp gesprongen. Het fietspad is inmiddels weer vrij en toegankelijk voor verkeer.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant