Kunst & Cultuurroute Hoogvliet (11) Country Line Dance in de Zevensprong en Siloam

Videograaf Roel van Deursen en initiatiefneemster van de Kunstroute, Viktoria Pompa, zijn deze keer op bezoek bij een Line Dance groep in Hoogvliet, dal heel lang bestaat. De club bestaat al meer dan 20 jaar en wordt nu geleid door de enthousiaste Manuela.

“Wij zijn de My New Life line dancers, gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Op maandagochtend is er van 10.00 uur tot 12.00 uur les voor gevorderden in cultureel centrum De Zevensprong. Op vrijdagmorgen hebben we een gezellige beginnersgroep in Siloam van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wij dansen hoofdzakelijk op countrymuziek, iedereen kan meedoen, leeftijd speelt geen rol. De eerste les is gratis zodat je vrijblijvend een indruk kunt krijgen”, aldus Manuela. Voor informatie kan je contact opnemen met Manuela, telefoonnummer 06-44 08 88 55.

De groep is groot maar er is altijd ruimte voor nieuwe leden. Na een gratis proefles, betaal je voor 10 lessen € 40, inclusief twee consumpties. Zo blijven mensen in beweging en is het maken van nieuwe vrienden mogelijk. De groep bestaat grotendeels uit dames, maar mannen zijn ook van harte welkom!

Tijdens de Kunst & Cultuurroute Hoogvliet op 26 november geven de Linedancers twee keer een demo om 11.00 uur bij bibliotheek Hoogvliet en om 13.45 uur in Siloam. Kom kijken !

Dit initiatief wordt gesteund door de Gemeente Rotterdam en Cultuur Concreet en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting ‘VICA’ en ‘Hoogvliet Experience’. Wil je meedoen aan de kunstroute of heb je vragen neem contact op met 06-33665039 of mail naar [email protected]

beeld: Roel van Deursen