Zwaargewonde nadat pakketbezorger tegen hoogwerker rijdt in Hoogvliet

In Hoogvliet is op de Haifaweg, waar momenteel nieuwe woningen gebouwd worden, een pakketbus tegen een omlaagstaande hoogwerker gereden. De twee personen die met de hoogwerker bezig waren, raakten gewond. Een van de personen raakte zwaargewond en werd door de brandweer uit het bakje gehaald. Omstanders die het zagen gebeuren schrokken en belden direct de hulpdiensten.

De pakketbezorger reed door de straat toen het mis ging. Vermoedelijk heeft de laagstaande zon invloed gehad op hoe het ongeval kon gebeuren. Met de bovenkant van de bus ramde de bezorger de hoogwerker, die op dat moment vrijwel horizontaal over de weg hing. De twee personen die bezig waren om bouwmateriaal in te laden raakten gewond. Een van de personen had een bloedneus, de ander was er erger aan toe. Die is, nadat de brandweer met een speciale brancard de persoon uit het bakje had gekregen, overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan. De pakketbezorger is flink geschrokken en ondervraagd door de politie. De arbeidsinspectie zal eveneens onderzoek doen naar hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]