112ambulancepolitieschenkelspijkenisse

Meisje gewond na val uit klimtoestel Gangesstraat

Vrijdagmiddag is aan de Gangesstraat in Spijkenisse een meisje van een klimtoestel in een speeltuin gevallen. Een traumahelikopter rukte uit en landde op een klein veldje naast de speeltuin. Het meisje is in de naastgelegen school behandeld.

De traumahelikopter kon na de inzet alweer snel terug. Het slachtoffer werd in een speciaal luchtmatras gelegd, zodat ze zo stabiel mogelijk vervoerd kon worden met de ambulance. Het meisje is zonder spoed, maar wel voorzichtig naar het ziekenhuis gebracht. De politie en handhaving hebben geassisteerd bij de melding.

Beeld: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant