112Hoogvlietpolitie

Schoten gelost op Kaneelhof in Hoogvliet, politie zoekt getuigen

Agenten hebben meerdere hulzen gevonden in de omgeving van de Kaneelhof in Hoogvliet na een melding dat er schoten waren gehoord. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond. Het team komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Zaterdag op zondag 4 september, rond 2 uur ‘s nachts, kregen agenten de melding dat er schoten waren gehoord in omgeving van de Kaneelhof in Hoogvliet. Er werd niemand aangetroffen, maar wel vonden agenten meerdere hulzen op de parkeerplaats aan het Groothoefblad. Deze zijn en in beslag genomen en worden op sporen onderzocht. Er is gesproken met getuigen en op dit moment wordt er buurtonderzoek gedaan.

Informatie
Uit eerste informatie blijkt dat er een zwarte auto is weggereden met donkere ramen met zilvergrijze omlijsting in de richting van de Tijmweg. Misschien is iemand dit opgevallen? Agenten komen graag in contact met mensen die hier meer informatie over hebben. Heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, heeft u camera- of dashboardbeelden? Neem dan met de politie contact op. Dat kan op 0900-8844 of via politie.nl. Anoniem kan dat op 0800-7000.

Bericht: Politie / Beeld: Spieke Media

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant