Zin in een bijzonder feestje? Vanavond vertrekt de Marlina weer als drijvende discotheek!

Tijdens zonsondergang vanavond vertrekt de Marlina van Rederij Fortuna uit de haven van Spijkenisse met misschien wel het meest bijzondere feestje van Spijkenisse. Voor de derde keer wordt de Marlina omgetoverd tot een waar ‘disco’-schip, waarbij op twee dekken genoten kan worden van de vetste beats tijdens de Barra Borrel.

Tijdens de corona-periode hebben De Jongens Van de Barra Borrel een uitstapje gemaakt door het feest op het schip de Marlina te organiseren. Dat is door de bezoekers en de organisatie zo goed bevallen dat ze vrijdagavond voor de 3e keer weer gaan varen. De Barra Borrel Boat Edition, zoals het feestje heet, vertrekt vanavond om 20.30 uur en vaart dan richting Rotterdam Centrum. Nadat de boot daar aangekomen is begint de tocht terug naar Spijkenisse, en meert om 00.30 uur weer aan in de haven. Boven op het buitendek is een Silent Disco, op het dek eronder is het Club-gedeelte. De optredende DJ’s zijn Lewis More, DJ All-in, Chick Flix, SAVOY en DJ Bradley Q.

Ralph Kaulingfreks van De Jongens Van, welke het feest organiseert wordt het een mooie avond. “Het weer wordt lekker en we gaan heerlijk 4 uur varen van Spijkenisse naar Rotterdam Centrum en terug.” Kaarten zijn nog beschikbaar op de website van De Jongens Van: tickets.jongensvan.nl. Meer informatie over de vaart is te vinden op: www.barraborrel.nl. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje van Baron Rum.