Spijkenissefestival zonder incidenten verlopen, organisatie tevreden

Ook dag 3 van het Spijkenissefestival is goed verlopen. De meeste bezoekers stonden er voor The Kik, waarbij het plein weer goed volliep. De dag begon met een optreden van Sven Hammond en DJ Joeri vulde het programma verder op. Rond 19.30 uur werd het festival afgesloten.

De organisatie is tevreden over het verloop van het festival. Bij de laatste editie moest de politie nog ingrijpen, maar doordat de gemeente hoog ingezet heeft, is dit jaar voorkomen dat het mis kon gaan. “Gisteravond viel er wel wat van onze schouders af,” zegt uitvoerend producent Jelmar Houweling na een terugblik op het festival. Ook veel bezoekers geven aan erg tevreden te zijn over het verloop en de fijne sfeer op het terrein. Veel bezoekers konden zich vinden in de artiesten die optraden. Op naar de editie van 2023!

Later volgt een video met meer interviews en terugblikken van het festival.

Stefan van STUK tijdens zijn optreden op vrijdagavond