Organisatie Under The Bridge vol emotie over door kunnen gaan van festival

Nadat twee keer het festival niet door kon gaan was het dit jaar wel zo. Vorig jaar kreeg het festival 13 uur voor aanvang te horen dat het niet door kon gaan. De organisatie sprak halverwege het festival het publiek toe over hoe blij zij zijn dat het wel kon, en vierde dat met een feestje op de MainStage.

Organisatoren Ryan Lalay en artiesten Diaz en Bruno kwamen met vlaggen het podium op. “We mogen het eindelijk doen en mede dankzij jullie!”, wijzend naar het publiek. Het festival was uitverkocht en ontving daarmee 6000 feestvierders. Met bekende namen van artiesten zoals La Fuente, Benny Rodriguez en Bizzey kon het publiek genieten van heerlijke dansmuziek. Het zonnetje brak eind van de middag door waardoor het aangenaam vertoeven was op het festivalterrein naast de Spijkenisserbrug.

Het festival is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Een deel van het publiek trok na het festival het centrum in om daar het feest voort te zetten. De organisatie kondigde aan dat het festival op 8 juli 2023 weer terugkeert en hoopt er dan weer net zo’n geweldig feest van te kunnen maken.