Nieuw LHBTIQ+ feest SWAY in De Jongens Van op 23 juli

In “De Jongens Van” wordt op 23 juli een nieuw gay-friendly feest georganiseerd. “Eén van onze portiers komt uit “de scene” en zij gaf bij ons aan dat gay-friendly feesten op Voorne-Putten nodig zijn. Zij moest zelf altijd buiten de regio op stap gaan, omdat hier in de buurt bijna tot geen aanbod is. Dus vandaar dat wij het samen met onze portier Eliane de Kreek gaan organiseren,” zeggen de organisatoren van De Jongens Van, de dansgelegenheid aan het Havenplein in het centrum van Spijkenisse.

De feesten zijn bijzonder omdat werkelijk iedereen welkom is. Ook als hetero is het een leuk feest om mee te maken. Het feest is georganiseerd omdat er op Voorne-Putten nauwelijks gay-friendly feesten zijn. Mensen die graag naar deze feesten gaan moeten daardoor altijd verder weg om bij een feest te zijn, maar volgende week is er ook een feest in Spijkenisse.

“We hebben ook nog extra entertainment op de avond. We pakken echt uit!” Het feest begint op zaterdagavond om 22.00 uur en er komen optredens van Mad Girls In Town, Divine en N3NA. De host van de avond is Dolly Donut. Minimumleeftijd van deze avond is 20 jaar. Wil je er ook bij zijn? Tickets kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via tickets.jongensvan.nl.