112ambulancebotlekbrandweerN218politiespijkenisse

Drie gewonden nadat auto op dak beland op Hartelbrug

Op de beruchte splitsing van de Hartelbrug is rond 18.15 uur een auto op zijn dak beland. Dat gebeurde nadat volgens een getuige een andere auto op het laatst nog naar de snelweg wilde afslaan. Er kwamen twee ambulances bij voor drie gewonde personen.

De inzittenden van de op zijn dak belandde auto konden zonder hulp van de opgeroepen brandweer uit de auto komen. Wel heeft de ambulancedienst deze personen ter plaatse gecontroleerd en uiteindelijk overgebracht. Achteropkomende bestuurders zijn gestopt om te helpen.

De toegang tot de baan naar de snelweg raakte versperd. Een berger zal de auto’s opruimen. De weg lag vol glas, maar verkeer kon nog wel langs het incident richting de Botlekbrug.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant