Burgemeester luncht samen met 17 diamanten bruidsparen

Burgemeester Foort van Oosten heeft vrijdagmiddag een lunch gehouden met 17 uitgenodigde diamanten bruidsparen. De paren, wonende in de gemeente Nissewaard, gingen tijdens het eten in gesprek met de burgemeester.

Na een korte toespraak waarin de burgemeester herinneringen ophaalde uit het jaar 1962, het jaar waarin de paren getrouwd zijn, schoof de burgemeester aan. Met de paren ging hij in gesprek om herinneringen op te halen. Veel ouderen reageerden erg tevreden over de lunch en het gesprek.

Tekst gaat verder onder de foto.

De burgemeester lichtte ook toe in welke plaatsen de stellen getrouwd zijn. Hoewel de meesten in de buurt trouwden (Rotterdam, Ridderkerk, Abbenbroek, Rockanje), zijn er ook stellen die in Friesland en Zeeland getrouwd zijn aanwezig.

Voorheen bezocht de burgemeester de diamanten bruidsparen thuis. Nu ontvangt hij tweemaal per jaar de echtparen voor een lunch op het stadhuis aan de Raadhuislaan in Spijkenisse.