Twee gewonden na steekpartij in straat politiebureau Spijkenisse

Woensdag- op donderdagnacht rond 1.00 uur zijn in de straat van het politiebureau twee personen gewond geraakt bij een steekpartij. Daarbij verloren slachtoffers bloed. De politie heeft een verdachte aangehouden nadat getuigen konden vertellen om wie het ging.

Er is gepoogd door een van de, of beiden slachtoffers bij het bureau aan te bellen. Doordat de personen bloed verloren zat een deel van de vloer voor de deur onder het bloed. Ook ligt er een bloedspoor voor het bureau. De politie heeft in de PJ Bliekstraat onderzoek gedaan.

De aangehouden verdachte is een 22-jarige man uit Spijkenisse. Hij werd op de Appelgaard aangehouden. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend gemaakt wat de aanleiding is geweest. De politie is op zoek naar mensen die wat gezien hebben en verzoekt deze contact op te nemen via 0900-8844.

Beeld: JBMedia