Doorgereden bestuurder na eenzijdig ongeval snel achterhaald

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het resultaat van een eenzijdig ongeval aangetroffen op de IJsselstraat in Spijkenisse. In de bocht bovenaan de heuvel, lagen verschillende auto-onderdelen, maar de bestuurder is doorgereden.

Handig was dat niet, want vrij snel was duidelijk van welke auto de ravage afkomstig was: de auto is ook de kentekenplaat verloren op de plaats van het incident. Een oliespoor verraadde de richting waar de auto heen gereden is.

De politie heeft het oliespoor door de gemeente op laten ruimen, wat enige overlast veroorzaakte voor omwonenden. De kosten voor het opruimen zijn voor de eigenaar van de auto. Of de politie die nog gesproken heeft dezelfde nacht is niet bekend gemaakt.

Beeld: Instagram Politie Nissewaard