Auto vliegt rijdend in brand op Buntgras

Op de Buntgras in Spijkenisse is een auto tijdens het rijden in brand gevlogen. De bestuurder van de auto kon de auto tot stilstand zetten en de auto uit komen. Hoe het kon gebeuren dat de auto in brand vloog is niet bekend, maar vermoedelijk is de oorzaak te vinden in een defect in de brandstoftoevoer.

De bestuurder van de auto zag plots rook onder de motorkap vandaan komen en is uitgestapt. De auto, welke pas 3 maanden in het bezit is van de eigenaar, is zwaar beschadigd geraakt. Nadat de auto geblust was, lekte de auto nog benzine. De brandweer heeft de toevoer gestopt en de plas benzine afgedekt met grit. De Buntgras is tijdelijk afgesloten tot de auto geborgen is. De brandweer heeft enkele spullen uit de auto veilig kunnen stellen.

Beeld: JBMedia